Csöni Étterem

Étterem
2300 Ráckeve, Szent János tér 3

2017. augusztus 11. péntek - 2023. augusztus 31. csütörtök

Ráckeve Duna partjához közel a városközpontban, a Szent János tér 3. szám alatt kellemes környezetben várjuk Önöket családi vállalkozásként működő éttermünkben.

A vendéglő nevét egykori tulajdonosának, id. Kovács Ferencnek fiatalkori labdarúgó becenevéről kapta. Az étterem jelenlegi belső hangulatát, modern kialakítását 2013-ban nyerte el, amikor is igyekeztünk kívülről-belülről megújítani a mai kor elvárásainak megfelelően.

Légkondicionált, füstmentes környezetben várjuk vendégeinket az év minden napján,ahol csoportos rendezvények, osztálytalálkozók, születés- és névnapi ünnepségek, üzleti megbeszélések, esküvők, ballagások, termékbemutatók teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. A hatvanfős étterem étlapján megtalálhatóak a magyaros jellegű ételek, a helyi specialitások és a reformkonyha ételei egyaránt. Minden év áprilisában megnyitjuk kávézónk előtti utcai teraszunkat is, ahol már reggel 8 órai kezdettel reggelizhetnek, kávézhatnak is vendégeink. A mai európai uniós követelményeknek megfelelően 2003 óta ISO 9001-2000, ISO 9001-2008, valamint HACCP minősítéssel is rendelkezünk.