Duna Relax & Event Hotel ****

Hotel
2300 Ráckeve, Dömsödi út 1-3

2017. augusztus 11. péntek - 2020. augusztus 7. péntek

A válogatott alapanyagok és ízek birodalma

Attila-02-séf-200wA vendéglátás gyönyörű feladat. Fontos számunkra, hogy maradandó élményt nyújtsanak Önöknek a nálunk töltött napok. Éppen ezért a gasztronómia területén is igyekszünk olyat alkotni, hogy elbűvölhessük vendégeinket.
Jáger Attila vagyok a Duna Relax & Event Hotel séfje.
Szakácsaimmal az Önök kedvenc ételeit készítjük el nap, mint nap illetve, az a tapasztalatom, hogy a szállodánkban megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé válnak.
Ez a legnagyobb elismerés számomra, hiszen a gasztronómia nekem nem csupán munka, hanem egy kreatív, élmény teli feladat, igazi művészet.
Díjnyertes szakácsaink készítik az Önök számára ajánlott menüsorainkat, de svédasztalos kínálatunk is különleges kulináris élményeket nyújt. 

Fogásaink különlegesek, változatosak, ínycsiklandozóan finomak, és egészségesek.

Mostanra biztosan arra is kíváncsiak lettek, hogy hol fogják elfogyasztani ízletes ételeinket? Nos, akkor most bemutatom Önöknek éttermeinket!

Szállodánkban 4 étteremben szolgáljuk fel ízletes és bőséges  fogásainkat:

A légkondicionált Kék Duna Étterem 110 fő befogadására alkalmas.

Finom eleganciával berendezett, kellemes miliő várja Önöket, csupa fény éttermünkben, nagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel.

 Panoráma teraszunk pedig további 50 fő kiszolgálását teszi lehetővé.

Kiváló séfjeink a grillsütés elismert szakemberei. Könnyű grillezett halak, szárnyasok és steak-ek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és a grillrácson is! Fedett, üvegezett, kertre nyíló teraszunkon, télen is várjuk vendégeinket.

 Levendula Sör- és Grill Teraszunk 50 fő kiszolgálására ad lehetőséget.

Levendula bokrok ölelésében, nyugodt, csendes környezetben, kilátással a Dunára választhatnak, a la cart étlapunkról, vagy grill ételeink közül. Napernyőink hűs árnyékában, baráti társasággal, de akár kettesben is kiváló választás egy finom ebéd elfogyasztása.

 Wellness Teraszunkon pedig 40 vendégünk tudja élvezni

a medence part különleges hangulata mellett, könnyű nyári grill ételeinket, salátáinkat, koktéljainkat. Ugye, hogy nincs jobb egy hűsítő italnál egy nagy csobbanás után?

Számos vendégünk kedvencei a kemencés ételeink, mely bőséges, válogatott ínyencségeket tartalmaz, melyeket kivétel nélkül a kertben található kemencében készítünk Önöknek. De készül itt a híres töki pomposból és a pizzából is jó néhány adag. A kemencében sült ételek semmivel össze nem téveszthető illata és íze sokakat kóstolásra csábít.

Ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor Önnek javasoljuk egyik nagy kedvencünket a „Lucullusi Vacsorát” ami nevéhez méltóan extra adag ételkülönlegességek sorát tartalmazza.

Érdekesség: Lucullus a híres hadvezér és politikus miután felhagyott a politikával Rómába visszatérve hatalmas vagyonát a művészetek támogatására és a híres Római lakomák megszervezésére fordította, emiatt a mai napig őt tekintik az ínyencség megtestesítőjének. Ő találta ki, hogy a sót le kell darálni, hogy az ételeket precízebben lehessen ízesíteni.

Lehetőség van különleges ételsorok összeállítására extra, akár bio – alapanyagokból vagy speciális igények figyelembevételével készült fogások elkészítésére.

Amennyiben ételérzékenysége van, vagy más probléma miatt speciális diétára van szüksége, azt érkezéskor kérjük, a recepción jelezze!

Szakácsaink figyelembe veszik diétájukat és személyre szabott ételeket készítenek.

Különös figyelmet fordítunk az egészségtudatos illetve diétázó vendégeink igényeire ezért ételeink és desszertjeink választékában, mindig találhatók cukor és glutén mentes finom, ízletes ételek is.

Kóstoljon bele az élvezetekbe a Duna Relax & Event Hotelben!